About Us

I en alder av 17 år begynte Milt Reimer, FXR´s eier å arbeide deltid hos en Honda og Polaris forhandler i småbyen Morris, omtrent 50 km sør for Winnipeg. Det var her han begynte å kjøre motocross. Han arbeidet for forhandleren i 10 år, og etter at han innså at han virkelig likte det, så kjøpte han selskapet. Men selv da, sier Milt at han trodde at å være forhandler kun var neste steg på veien mot det neste prosjektet. Det var i løpet av de neste 6 årene at business planen for et klesselskap kalt FXR ble til. Milt oppdaget at ingen laget klær og utstyr som var spesialisert mot scooterkjøring, og han begynte å designe plagg som den lokale skredderen kunne lage. I begynnelsen så var FXR lokalisert i kjelleren i huset til Milt.

FXR fortsatte utviklingen og innen 2005 var det meste av produksjonen i utlandet. På grunn av Milt sin erfaring fra egen kjøring, har FXR alltid hatt fokus på størrelse, passform og ventilering i vinter kolleksjonene, dette for å kunne tilby kundene de beste produktene.

En av grunnene til FXR´s kontinuerlige vekst er at FXR hele tiden utvikler og videreutvikler kolleksjoner. Hvert år blir nye produkter lagt til og finjustert for å kunne tilby kunden det aller beste produktet. FXR tilbyr Hundrevis av forskjellige stiler og farger på jakker og bukser for menn, damer og barn. I tillegg til jakker og bukser har vi hansker, sko, hodeplagg, og fritids kolleksjoner til menn, damer og barn.

FXR redefinerer også Mountain(fristil snøscooter) kategorien. Sammen med vårt standard Mountain spesifikke utstyr, så introduserer vi også vårt elite FXR "Mountain Air" serie. Dedikert til fristil snøscooter kjøreren, har vi instrustri ledende kvalitets sko, de letteste hjelmene på markedet, og så klart de beste tekniske jakkene og buksene du kan få tak i. Prisene kan endres, men du vil få varsel i forkant.

25 Years of Speed