30-dagers fornøydhetsgaranti

FXR er et premium klesselskap og ønsker å sikre at du er helt fornøyd med kjøpet av FXR Racing-produktet. Hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd med en vare du har kjøpt, har du 30 dager på å motta e-postbekreftelsen til å be om en retur!

Innsending av returkrav

(Vennligst send inn kun ett krav per bestillingsnummer)

Returner vare 1

**Du kan laste opp opptil 3 bilder (valgfritt)

Denne varen ble kjøpt online fra www.fxrracing.no :

Returpolicy

For alle kjøp av FXR-produkt gjennom en forhandler/butikk , vennligst returner til nevnte forhandler og referer til deres returpolicy, da disse returene vil skje etter forhandlerens eget skjønn.

For alle kjøp av FXR-produkt gjennom www.fxrracing.no, vennligst fullfør returkravet for å starte returkravet ditt.

Utveksling:

FXR behandler ikke utvekslinger. Hvis du ønsker å returnere en vare for bytte, vennligst fullfør returkravet . Når returen er fullført, kan du legge inn en ny bestilling via nettsiden vår.

Returnerer:
  • Returer aksepteres innen 30 dager etter at ordrebekreftelsen din er sendt.
  • Returer må sendes i posten innen 15 dager etter mottak av returautorisasjonen.
  • Retur godtas på de fleste ordinære varer og utvalgte salgsvarer.
  • Returer aksepteres ikke på ansiktsmaskerelaterte varer (ansiktsmasker, balaklavaer, pustebokser), varer til sluttsalg (se avsnittet om sluttsalg nedenfor), eller varer som er skreddersydd eller tilpasset kundenes spesifikasjoner (med unntak av feil/ulykker på del av FXR Racing).
  • Produkter må returneres i original stand med original emballasje (ubrukt, uvasket, i original emballasje, med merkelapper fortsatt festet). Hvis en vare mottas med synlige skader på emballasjen og/eller returetiketter plassert direkte på produktet, kan det påløpe 10 % etterfyllingsgebyr for emballasje.
  • Returer uten returautorisasjonsnummer vil ikke bli behandlet. Sørg alltid for at en sporbar forsendelsesmetode brukes da FXR ikke vil holdes ansvarlig for pakker som går tapt under transport.
Endelige salgsvarer:

Sluttsalgsprodukter er tydelig merket med "Slutsalg" på produktsiden, rett over Legg i handlekurv-knappen. Alle varer nedsatt med minst 30 % er sluttsalg. Endelige salgsvarer er ikke kvalifisert for retur eller prisjusteringer.

Spesiallagde eller tilpassede trykte/skjermede elementer:

Produkter som er spesiallaget eller dekorert i henhold til kundens instruksjoner er ikke kvalifisert for retur eller prisjustering med mindre en feil eller skade, eksplisitt på FXR Racings feil, har oppstått i direkte relasjon til det tilpassede produktet.

Gavekort:

Alle gavekortprodukter kjøpt eller utstedt via dette nettstedet er ikke kvalifisert for returer, refusjoner eller prisjusteringer.

Prisjusteringer:

Vi vil imøtekomme en engangsprisjustering for en vare hvis den går i permanent prisnedgang innen 14 dager etter bestillingens kjøpsdato. En tilbakebetaling av prisdifferansen vil bli utstedt tilbake til den opprinnelige betalingsmåten. Prisjusteringer vil ikke bli imøtekommet for varer som er en del av Flash-salg, kortsiktige kampanjer, Black Friday, Cyber ​​Monday eller Boxing Week-kampanjer.

Frakt og ekspedisjon:

Frakt- og håndteringskostnader knyttet til den første bestillingen din kan ikke refunderes. Returfraktkostnader er kundens ansvar. Vennligst send returen din via en sporbar metode. FXR er ikke ansvarlig for pakker som går tapt under transport.

Minimum kjøpsbasert terskel:

Hvis du mottok en rabatt basert på et minimumsbestillingskrav (BOGO, $500 minimum osv.) og ønsker å returnere varer som resulterer i at ordreverdien faller under minimumskravene, vil kjøpet ikke lenger kvalifisere for rabatten og verdien av kreditten din /rabatt vil bli trukket fra refusjonen.

Gave ved kjøp:

Under enhver "Gave with Purchase"-kampanje, hvis du bestemmer deg for å returnere noen av de kjøpte varene dine, MÅ du også returnere "gratisgaven", ellers vil hele utsalgsverdien av "gratisgaven" bli trukket fra refusjonen.

Refusjoner:

Når vi mottar returen din, kan det ta opptil 15 virkedager før returen din er behandlet, midler som skal overføres og transaksjonen vises på bank- eller kredittkortutskriften.

Noe er galt med bestillingen min:

I det usannsynlige tilfellet at du mottok en feil bestilling, eller en skadet eller defekt vare, vennligst fullfør returkravet og spesifiser problemet i feltet "Melding / Returårsak".

Et FXR-returautorisasjonsnummer kreves for alle FXR-retur og vil bli sendt til deg når kravet ditt er godkjent. Varer uten returautorisasjonsnummer vil ikke bli behandlet og vil ikke bli returnert. Returadressen vil avhenge av landet produktet returneres fra. Fraktkostnader er for kundens regning med mindre feilen er FXR-er der FXR vil dekke fraktkostnadene.

Ta kontakt med kundeservice for ytterligere spørsmål/hjelp.